Huisreglement

1. Door de afgifte van kledingstukken, schoenen en/of accessoires onderschrijft én aanvaardt u automatisch dit huisreglement, dat hieronder verder wordt uitgeschreven. Het huisreglement is terug te vinden op onze website www.scruplesantwerpen.be en in de winkel. Afwijkingen op het huisreglement zijn niet mogelijk.

2. Er gelden strikte voorwaarden waaronder wij kledij aanvaarden:

 • Soort goederen:
  • Merkkledij, accessoires, schoenen, handtassen, portefeuilles, sjaals, riemen & zonnebrillen.
  • Voor mannen en vrouwen.
  • Géén kinderkledij.
  • Géén trouwkledij.
  • Geen beschadigingen of vlekken.
 • Alle goederen moeten gewassen en gestreken zijn wanneer ze binnengebracht worden, zodat ze vlek- en geurvrij zijn.
 • Schoenen moeten gepoetst en mogen niet afgedragen zijn.
 • Wij aanvaarden enkel kledij naargelang de seizoenen.

3. Afgegeven stukken kunnen de eerste 30 dagen na afgifte niet worden teruggenomen.

4. Goederen blijven drie maanden te koop aangeboden door ons. Tijdens de derde maand wordt een reductie van 30% op de goederen toegekend. De eigenaar dient een afspraak te maken om binnen de 14 dagen na afloop van de verkoopperiode zijn goederen te komen ophalen. Na deze 14 dagen worden de goederen automatisch voor het goede doel verkocht. Op de uitbetaling hebt u nog recht één maand volgend op de vervaldatum, dewelke terug te vinden is op de afgiftebon.

5. De eigenaar kan zijn goederen ook na twee maanden terug ophalen en aldus verzaken aan de reductieperiode. Hij verwittigt Scruples Antwerpen dan minstens één week op voorhand zodat alles klaargezet kan worden voor ophaling.

6. De BVBA Scruples is niet verantwoordelijk voor diefstallen of beschadigingen.

7. Bij beschadigingen die ondanks de zorgvuldige inspectie voor aanname van de goederen niet werden opgemerkt, zal de betreffende kledij apart gelegd worden. Ze wordt bijgehouden tot 14 dagen na de vervaldatum.

8. Scruples is open van 11u tot 18u op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. De winkel is gesloten op maandag, dinsdag en zondag.

9. Er vindt géén nazicht, uitbetaling en aanvaarding plaats op zaterdagen.

10. Telefonisch nazicht is helaas niet mogelijk. Wel kan u uw verkopen online opvolgen. U bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van de afgesproken termijnen.